Krullenkapper

Krullenkapper | Gespecialiseerd in krullen

Trend Haarstudio heeft jarenlange ervaring in het knippen van krullen. Wij begrijpen dat krullen knippen een vak apart is. Je wilt volle en glanzende krullen en geen pluizige bos. Enkele klanten met krullen komen al jaren bij onze kapsalon omdat wij weten hoe krullen het beste geknipt kunnen worden.

KRULLEN KNIPTECHNIEK.

Wij hanteren verschillende kniptechnieken om krullen zo optimaal mogelijk te knippen ,Per krultype word gekeken welke techniek daar het beste bij past een het mooist gewenste resultaat te krijgen.

wij kijken goed naar het krultype de natuurlijke valling en bundeling van de krul. Zodat je krullen weer ruimte krijgen om mooi te kunnen krullen en volume geven. natuurlijk krijg je ook advies over hoe je je krullen het best kunt verzorgen en krijg je styling en product advies.

zo komen jouw krullen weer tot leven .

  • 2 x zoveel volume
  • Natuurlijke (onzichtbare) krullen komen weer te voorschijn
  • Krullen worden weer veerkrachtig
  • minder pluis.

Krullenkapper van Brabant

Door de jarenlange ervaring in het knippen van krullen staan wij in de regio bekend als de krullenkapper. Onze klanten komen uit Brabant, Gelderland en Noord-Limburg. Denk hierbij aan Uden, Boekel, Volkel, Gemert, Helmond, Veghel, Oss,  Sint-Oedenrode, Schijndel, Beek en Donk, Boxtel, Grave, Son en Breugel en Eindhoven,Deurne,Bakel,Boxmeer,Wanrooij.

Afspraak maken? Neem contact met ons op.